Полицаи са пребили част от феновете на ЦСКА, които протестираха срещу ръководството на клуба след края на мача с ТНС от Лига Европа, спечелен с 3:0.

След края на двубоя група от около 50-60 привърженици се събра пред Сектор "А" на Националния стадион "Васил Левски" и разпъна транспарант с надпис "Протест" срещу ръководството от "Титан". Ултрасите пееха: "Вън боклуците от ЦСКА".

Голям полицейски кордон бе заел място пред агитката и така униформените попречиха на разгневените фенове да стигнат до ръководните кадри на "армейския" клуб.

С протеста си привържениците блокираха движението по булевард "Евлоги Георгиев". Към излизащите от официалната ложа полетяха факли. Феновете бяха заредени и със стъклени бирени бутилки.

Полицаите искали да отнемат транспаранта с надпис "Протест". След като отказали да им го предадат, феновете били подгонени от униформените. Охранителите ги преследвали чак до улица "Иван Шишман", която се намира на повече от километър от стадион "Васил Левски". Те арестували почти половината от групата протестиращи, а освен това не спестили палките на феновете. /БЛИЦ