Служителката в системата на МВР Искра Костова вкара 5 гола за победата на Варна с 8:1 като гост на Олимпия (София) в мач от женското футболно първенство на България.

Десеткратните шампионки поведоха още на полувремето с 5:1, а Искра реализира четири от попаденията. Най-забележителното бе в 30-ата мин, когато нападателката вкара от фаул от 35 метра разстояние директно в горния десен ъгъл на слисаната вратарка на домакините, информира ole-bg. Точна преди почивката бе и Полина Аврамова.

През втората част се разписаха Надежда Белчева, Искра Костова и старши треньорката Елена Пеева. Тя бе принудена отново да се появи на терена, тъй като заради грипната епидемия Варна пътува в намален състав.

"Няма как да не съм доволна след такъв резултат. Доминирахме през цялото време. Вкарахме 8 гола, изпуснахме още доста. Отборът ни е добре и се надявам скоро да намерим най-после и спонсор. Сега основната ни мисъл е предстоящият мач с Ел Пи Суперспорт в София на 15 ноември", заяви за "Народно дело" Елена Пеева.

След тази победа нейните възпитанички са на трето място в класирането, но имат мач по-малко. /БЛИЦ