Мачът реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа между Апоел Тел Авив и Берое ще се проведе на 25 юли (четвъртък) от 20:00 часа. Двубоят е поверен на португалска съдийска бригада, като главен арбитър ще бъде Карлос Ксистра.

39-годишният рефер свири мачове от 1999 година, а е професионален съдия от 2005 година. Карлос Ксистра работи като държавен служител. През миналия сезон той е ръководил доста мачове от първенството на Португалия, но има малко международни срещи зад гърба си.

Сръбският арбитър Владо Глоджович пък ще надува свирката на първата среща между Берое и Апоел Тел Авив в Стара Загора. Ще му помагат сънародниците му Бранко Павлович и Деян Поточан. Мачът в Стара Загора е на 18 юли (четвъртък) от 19:30 часа - пряко по ТВ7. 36-годишният Глоджович е съдия на ФИФА от 2010 година. Работи като полицейски инспектор. Има доста международни мачове зад гърба си.

Голяма опашка за билети пък се образува пред стадион "Берое" още с отварянето на касите вчера сутринта, съобщава "Тема Sпорт". Привържениците на зелено-белите нямаха търпение да се сдобият с талони за предстоящия домакински мач срещу Апоел Тел Авив от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 19:30 часа. Стотици хора изчакаха търпеливо реда си, за да се сдобият с ценните хартийки за мача. Билети ще се продават всеки ден между 10:00 и 18:30 часа на касите на стадион „Берое”.