Трима защитници на ЦСКА са взели доста крупна сума в размер на половин милион лева след загубата от Миньор (Перник) с 0:3 на "Българска армия", информира Sport1.bg.

Именно това е и причината част от футболистите да бъдат бити, но не от привърженици, върху които някои се опитаха да хвърлят вината, а от хора, гравитиращи в средите с нелегални залагания у нас.

Тримата играчи от ариергарда на ЦСКА са прибрали общо 520 000 лева за загубата от "жълто-черните", а след това те и още няколко техни съотборници бяха извадени от отбора. Оправданието на играчите е било, че не са взимали пари от три месеца насам, а също така са нападнали директно собствениците на тима.

Явно солидната преднина, която ЦСКА имаше пред вечния си съперник Левски преди срещата с Миньор, и налегналото ги безпаричие, е подтикнала футболистите към тези действия.

P.S. (Sport1.bg): Умишлено не споменаваме пълните имена на футболистите, които и без това си имат доста проблеми. Ще публикуваме буквите от първите и фамилните им имена, но в разбъркан ред - Й, Б, И, А, И, Т... Всеки може сам да си отговори кои са тези футболисти!