Националът Бирсент Карагарен, който бе сред първите с положителни тестове за COVID-19 в Локомотив (Пд) е диагностициран с пневмония в следствие на вируса, пише „Меридиан Мач“. Крилото обаче продължава да се лекува под лекарско наблюдение в домашни условия като при преценка на докторите може да бъде и хоспитализиран, но на този етап това не се налагало.

От останалите заразени с по-сериозни симптоми е капитанът Димитър Илиев, който поддържаше по-висока температура и по-често е правил консултации с лекар. Футболист номер едно на България за 2019-а година е изолиран заедно със семейството си. Причината е, че съпругата му Мартина и синът им Йоан също са дали положителен тест. При малкия не се проявявали симптоми за разлика от родителите му.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Илко Пиргов и Момчил Цветанов нямат никакви оплаквания и просто чакат да изтече задължителния срок от 14 дни карантина. Чико е разделен от семейството си в друг апартамент. Чужденците с позитивни PCR-тестове също са без симптоми. Както е известно в изолация от преди мача с ЦСКА на „Лаута“ са Парвиз Умарбаев, Милош Петрович, Анте Аралица и Миховил Клапан, а още с първата група бе диагностициран и Кенан Муслимович.

Интересното е, че домакинът Здравко Драгоев си е направил повторно изследване, което е било отрицателно, но въпреки това здравните власти са категорични, че той трябва да спазва карантината.