Ръководството на Легия Варшава ще влезе в преговори с “Левски” за халфа Владимир Гаджев. Представители на полския клуб са гледали двубоя между “сините” и Спартак Търнава от Третия квалификационен кръг на Лига Европа. Съгледвачите останали впечатлени от гола, който Гаджев вкара във вратата на словаците за 1:1. “Сините” победиха с 2:1 и очакват реванша в Търнава на 4 август (четвъртък).

От “Левски” обаче нямат никакво намерение на този етап да се разделят с втория си капитан. Така че подобен трансфер ще бъде възможен най-рано през зимата. Интерес към Гаджев през зимата имаше от италиански клубове, а наскоро беше наблюдаван и от два немски, по време на лятната подготовка в Австрия. Скаут на Фейенорд също беше в ложата на “Герена” на мача със Спартак (Търнава), за да следи играта на Гаджев.

Целта на посещението на хората от Легия (Варшава) на “Георги Аспарухов" е била да следят играта на Дарко Тасевски. Македонецът почти сигурно напуска “Герена”, като по-сериозен интерес към него има от руския Ростов, където директор вече е Христо Стоичков. Очаква се днес руснаците да отправят официална оферта за правата на полузащитника./БЛИЦ