Треньорът на Поморие Малин Орачев бе наказан за един мач от Дисциплинарната комисия на БФС и няма да води отбора срещу „Левски” за Купата на България в четвъртък. БЛИЦ информира още вчера, че ще се стигне до това наказание и до отсъствието на специалиста от скамейката.

Решението е заради оспорване на съдийско решение, на основание чл. 34, ал.1, т.3. Наложена му е и глоба в размер на 250 лева.

8-ми кръг “Б” група

С предупреждения – 56 състезатели

Със спиране от състезателни права:

Георги Емилов Кременлиев, Банско - 1 мач и 75 лева

Атанас Маринов Атанасов, Дунав - 1 мач и 75 лева

Джейхан Ибраимов Зайденов,Пирин (Разлог) - 1 мач и 75 лева;

Ангел Иванов Делчев, Созопол - 1 мач и 375 лева;

ПО ДОКЛАД

За самоволно навлизане на терена, на основание чл. 34, ал.1, т.5 ДК наказва Йордан Боздански – треньор на ПФК „Септември” Симитли с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 250 лева.

За нанасяне на обида, на основание чл. 34, ал. 2 ДК наказва Пламен Скиндерски – администратор на ПФК „Септември” Симитли с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 среща и глоба в размер на 250 лева.

За оспорване на съдийско решение, на основание чл. 34, ал.1, т.3 ДК наказва Малин Стефанов Орачев – ст. треньор на ОФК „Поморие” Поморие с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 250 лева.

За оспорване на съдийско решение, на основание чл. 34, ал.1, т.3 ДК наказва Кольо Колев – пом. треньор на ФК „Созопол” Созопол с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 250 лева.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016