Помощник-треньорът на Берое Левон Апкарян поздрави целия отбор след победата над Лудогорец с 2:0. Асистентът на Петър Хубчев подчерта, че домакините са играли срещу най-добрия отбор в България и че крайният резултат е можел да бъде по-изразителен. Хубчев не завърши срещата, тъй като Георги Кабаков го изгони с червен картон за оспорване на съдийско решение.

"Ние сме наясно с тяхната игра. Много силен мач за нашия отбор. Знаехме къде са силните страни на Лудогорец. Имахме положения, ако ги бяхме вкарали, резултатът щеше де е по-голям от 2:0. Поздравявам момчетата. Победихме най-добрия отбор в България", каза Апкарян.
 
"Винаги играем за победа. Петър се изнерви в процеса на мача. Не искаме да коментираме съдиите. В България сме и сме наясно за какво става въпрос", продължи помощник-треньорът.

"Много хора спекулираха, че играем защитно, но ние знам как да играем. Всички днес раздадоха на 100 процента и изпълниха задачите. Всеки мач излизаме за победата. Ние никога не се смятаме за фаворит, но пак казвам – търсим винаги победата", добави Апкарян.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015