Помощник-треньорът на Левски Георги Донков говори пред медиите в Турция след  днешната победа на "сините" с 3:2 над арменския Пюник в контрола. Специалистът обяви, че проблемите на собствениците с правосъдието няма да се отразят на отбора и те няма да използват това за алиби.

„Стана здрав мач и се надявам нашият отбор да е без контузии. Основното за нас е да има конкуренция, всеки да се раздава. Доволни сме от всички играчи – и от тримата нови, и от останалите. Робърта имаше лека контузия и преценихме, че е рано да играе. Надяваме се, че в следващите мачове ще вземе участие. Станислав Костов лека-полека си възвръща формата”, каза Донков, след което коментира и проблемите на собствениците.

„Концентрирани сме върху нашата работа. Сигурно някои хора четат, но гледаме да не коментираме тези работи. До момента не сме имали никакъв проблем с ръководството. Не виждам защо трябва да коментираме това. Мисля, че няма да ни се отрази това. Футболистите са професионалисти, ние – също. Защо трябва да говорим за това и да го използваме като алиби?”, завърши Георги Донков.

БЛИЦ представя: Зимна подготовка 2020
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020