Помощникът на Петър Хубчев - Левон Апкарян, коментира разпалено равенството с 1:1 с Лудогорец в Разград. Треньорът поздрави шампионите за четвъртата им поредна титла, но недоумява защо съдията Георги Кабаков реши да подари дузпа на домакините в края на мача. Равенството все пак стигна на Берое, който завършва втори в "А" група и ще играе в Лига Европа.

"Изстрадахме тази победа (б.р. - визира второто място). През целия сезон работихме ежедневно. На нас никой нито една точица не ни подари. Радвам се за второто място, то е плод на многото труд на тези футболисти", коментира Апкарян.

"Играем мачове и с 5 човека, и с 9 човека, ако трябва. Жалко, е цяла година се борим срещу това нещо. Ние сме горди, че всяка точка сме си я спечелили сами. За дузпата какво да коментирам? Играчът на Лудогорец търси топката, но и вратарят също. Това може да се тълкува като атака срещу вратаря. Съдията идва и си върши работата, може и да е сгрешило момчето, но няма какво да го коментираме повече", добави асистентът на Хубчев, който не води Берое заради наказание.

"Наистина е много ценно да станем втори на терена на шампиона. Поздравяваме Лудогорец - уникална трибуна, уникални съблекални, терен... Уникален футбол играят, но няма нужда да им се помага по този начин. Само успех на Лудогорец", каза Левон Апкарян.

"Сега искаме да се насладим на тази радост, ние сме вицешампиони. Имаше хора, които не бяха с нас, но искам да поздравя всички. Искаме първо да се нарадваме", добави помощникът на Петър Хубчев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015