Помощник-треньорът на Литекс Евгени Колев бе доволен от победата с 2:0 над Лудогорец и я определи като напълно заслужена. Асистентът говори вместо треньора Люпко Петрович, който е изгонен от рефера през второто полувреме.

"Много сме щастливи от тази победа. Напълно заслужено спечелихме. Футболистите играха много добре, спазиха всички указания. Искахме да заличим това отпадане от Йелгава. Бяхме много компактни и задружни. Не мисля, че Лудогорец ни изненада”, каза Колев.

„Това, че не са този отбор, който бяха, не е наш проблем. Ние дадохме заявка, че ще играем сериозна роля в първенството. Подготвяме се за мача с „Левски” и се надявам, че ще се представим по същия начин", сподели още помощник треньорът на Литекс.

"Искахме да заличи това лошо петно – отпадането от Йелгава. Мисля, че голямото желание на футболистите направи разликата. Отборът игра компактно, задружно. Наистина играхме като отбор и смятам, че с това победихме", продължи Колев.

"Като гледам, българските отбори приключваме рано в евротурнирите, не мисля, че ранното ни отпадане ще бъде някакъв коз за нас."

"Предстои ни тежък мач на Герена. Подготвяме се за него и се надявам да извлечем максимума", завърши асистентът в Литекс.

БЪЛГАРСКО УЧАСТИЕ В ЕВРОТУРНИРИТЕ - СЕЗОН 2015/16

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015