Бранителят на България Страхил Попов говори преди контролата с Парагвай. Той коментира предстоящите битки на "трикольорите" и сподели как се е чувствал при злощастната загуба с 0:6 от Англия.

"Нормално е отсега още да говорим и да се подготвяме за Лигата на нациите. Шансът, който ще се открие за нас е голям и трябва да сме концентрирани да се представим добре", каза Попов.

"Всеки футболист, когато е в националния отбор, трябва да е голям професионалист. Избран си в националния и трябва да показваш на какво си способен, играчите трябва да са подготвени за всякакви условия."

Относно злощастния мач с Англия, завършил 0:6 и създал много неприятности заради расисткия скандал, Попов сподели: "Мача го гледах по телевизията и ми беше много тежко, съжалявах дори нашите играчи. Когато виждаш тима в такова състояние, не се чувстваш добре, трябва да си вземем поуките, надявам се да го преодолеем, въпреки че е най-тежката домакинска загуба. Говорихме с хора от отбора, но какво има да се каже след такъв двубой, много тежко беше."
Нашата квалификационна група за Евро 2020