Сръбското крило Милош Спасич е следващият в списъка на старши треньора на ЦСКА Саша Илич. Офанзивният футболист е звездата на местния Радник (Сурдулица), като се очаква да бъде договорен за сума в порядъка на 150-200 хиляди евро, пише Nostrabet. В авторитетния сайт „Transfermarkt“ е оценяван на 600 хиляди евро. Спасич е бил желан от Цървена Звезда през зимата, но от Радник са го задържали с идеята цената му да се вдигне.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Самият футболист обаче е готов да заиграе под ръководството на Илич, който е с много набито око за млади таланти и ще се бори за титлата в България. В Звезда пък играчът е рискувал да бъде закотвен на пейката, което би повлияло негативно на неговото развитие.  През миналия сезон крилото има 11 гола в 37 мача във всички турнири. Най-силно 24-годишният Спасич се представя в заключителната фаза от шампионата на местния елит, когато бележи 5 пъти в 7 срещи. 

На „Българска армия“ вече пристигна един сърбин – атакуващият халф Лазар Туфегджич, за когото също беше платена трансферна сума.

В плановете на ЦСКА са и други сърби – нападателят Милан Макарич и левият бек Стефан Хайдин.