Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Привържениците на ЦСКА засилиха още повече атаката си срещу "Титан". Станалите традиционни призиви "Вън боклуците от ЦСКА" заляха столицата. Ултраси на "армейците" дори нашариха контейнери из столицата с този надпис, изписвайки го с червени букви. Ликът на Димитър Борисов пък изгря на десетки пътни знаци из София, след като беше прилежно залепен от феновете на ЦСКА.

10.jpg

Вчера пък на десетки места в столицата, най-вече в централната част, се появиха плакати и портрети на двамата собственици на "армейците". Лицата на босовете Димитър Борисов и Иво Иванов са задраскани, а под тях пише: Трагични сте, Измамници сте, Тъпи сте, Алчни сте, Нахални сте! И днес продължава разпространението на въпросните плакати, а атаката срещу "Титан" се засилва все повече и повече с надеждата Борисов и Иванов най-после да продадат ЦСКА и да се махнат от "Армията".

Както е известно, преди дни вече бившият шеф на фенклуба на "червените" Димитър Ангелов-Дучето обяви, че настоящите собственици на клуба трябва да бъдат "изметени" час по-скоро от Борисовата градина.

3_6.jpg

4_2.JPG

5_3.jpg

6_3.jpg