ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА 1948 е направил поредна голяма промяна, след като преди дни беше съобщено, че треньорът на вратарите Йордан Йорданов-Жан е преместен от първия отбор в третия състав на клуба.

Сега става ясно, че трима скаути са напуснали бронзовите медалисти от миналия сезон. Това са бившите футболисти на ЦСКА Галин Иванов, Апостол Попов и Йордан Минев. Те са се разделили с ЦСКА 1948 преди около месец.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Всичко се случи ден преди да започне първенството. По този повод мога да повторя думите на Любо Пенев при напускането му: „Гледаме в различни посоки”, коментира Галин Иванов пред „Тема Спорт“.

„Относно работата си в клуба мога да кажа, че плод на усилията на хората в селекционния щаб е привличането на Елитон, Педриньо и Тиаго Барбоса през миналия сезон плюс Талис от дошлите това лято играчи. Имаме частично участие и относно взимането на Джонатан Перейра, Октавио и Сидклей. Всеки сам може да прецени какъв принос имат към отбора Елитон, Педриньо и Джонатан”, заяви още Иванов, уточнявайки, че заедно с доскорошните му колеги са изгледали общо над 1000 футболисти.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!