Видима-Раковски изпусна шанса да спечели първа победа в първенството на "Б" група, завършвайки 1:1 с Раковски в Севлиево. Това е трети пореден домакински мач с такъв резултат за футболистите на Костадин Ангелов.

Севлиевският тим отново превъзхождаше съперника, но не упя да стигне до победата. Видима-Раковски откри резултата в 18-та минута. Пламен Кожухаров центрира и Михаил Минков с глава изпрати топката в мрежата на гостите - 1:0.

През второто полувреме севлиевци продължиха да държат инициативата, но вместо да удвоят преднината си, допуснаха изравняване. В 70-ата минута Аврамов центрира топката в наказателното поле на Видима-Раковски и там, оставеният непокрит Сашко Лачев с глава изравни – 1:1.

Последва натиск на футболистите на Видима-Раковски, оказал се без резултат. Съмнения за дузпа останаха в 77-ата минута, когато Ангел Русев беше повален в наказателното поле, но реферът Михаил Йорданов даде знак играта да продължи. Две минути преди края и шансът помогна на гостите от Раковски. Страхотен удар на Ангел Цолов срещна страничната греда, а при добавката Георги Стойчев би в ръцете на вратаря.