Проливен дъжд наводни терена на стадион “Тича” във Варна преди напечения сблъсък между Черно море и “Левски”. Двубоят е на 13 август (събота) от 18:00 часа и ще бъде предаван пряко по БНТ. Излелият се порой вчера в морската ни столица развали доброто състояние на тревата на “Тича”, което може да затрудни и двата тима. Домакините от Черно море правят всичко възможно, за да преведат тревата в нормален вид, служители я наторяват и обогатяват. Футболистите дори не тренират на основния терен, за да го запазят за утрешния двубой.

“Знаем, че първото нещо, с което ще се оправдаят гостите от София, е лошото състояние на тревата. И ние искаме да играем на добър терен, но не можем да променим метеорологичните условия. Наистина правим всичко по силите ни теренът да бъде добър за игра. Ако днес и утре не вали, ще бъде перфектен”, заявиха от Черно море пред БЛИЦ.

Треньорът на “моряците” Стефан Генов няма да може да разчита със сигурност на Тодор Колев и Веселин Марчев. Играчите тренират днес следобед, а довечера влизат в лагерна обстановка./БЛИЦ