Потоп отнесе купона, който планираха от Черно море. Варненци трябваше да покажат историческата първа купа на България на феновете, които не можаха да присъстват на финала в Бургас, но стихията провали намерението им, пише "Стандарт". Дъждът се ля като из ведро на "Тича" и "моряците" решиха, че няма смисъл да мъчат привържениците си. Те ще направят нов опит за тържество във вторник. Тогава ще е ясен и съперника в турнира Лига Европа. Жребият ще бъде теглен в понеделник. "Явно съдбата си каза думата. Само преди година знаете какво се случи в града", коментираха привържениците на тима.

"Черно море" ще подгрее за евротурнирите с мач с румънци. Той ще се играе в Русе на 27 юни. Съперник на варненци ще е Виторул (Констанца).

Никола Спасов ще умува още една седмица за Вареа. Аржентинецът не успя да му хване окото от двустранната игра, която се игра в събота сутринта. "Надявам се, че в следващите дни той ще покаже потенциала си", коментира треньорът на Черно море. Вареа дойде в морската столица с етикета "Най-добър чужденец" в първенството на Босна и Херцеговина.

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015