ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Борислав Михайлов изгледа равенството 1:1 между "Ботев" Пловдив и Щутгарт. Президентът на БФС се настани вчера в ложите на стадион "Лазур" в Бургас заедно със съпругата си Мария Петрова. Това е пети мач, който Михайлов наблюдава само за по-малко от месец. Няма как активизирането му в последно време да не предизвика реакцията и на футболните хора. Част от тях смятат, че все още действащият президент на БФС посещава двубоите заради наближаващия Конгрес през есента.

"В последно време наблюдавам любопитна тенденция. Президентът на БФС Борислав Михайлов започна да ходи по мачове. За по-малко от един месец изгледа пет двубоя - по два на Лудогорец и "Ботев" и един на Берое. Боби, къде беше за последните 8 години? Защо те нямаше по стадионите. Това, че се прегръщаш с футболните босове, не означава, че се е променило нещо в теб. Аз уважавам шефовете на всички тези клубове, не ме разбирайте погрешно, но нямам нужда от помощта им", заяви Христо Порточанов пред БЛИЦ.

"Още веднъж припомням на хората в БФС, че тепърва им предстои тежката работа. Крият се и не искат да насрочат дата за Изпълком. Нека кажат от какво се притесняват", допълни Порточанов./БЛИЦ