ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Футболният функционер Христо Порточанов разкритикува феновете, протестирали срещу ръководството на БФС по време на мача България – Унгария (2:2), играл се пред закрити врата на Националния стадион „Васил Левски“.

Бургазлията говори по темата на церемонията по откриването на Залата на славата на Христо Стоичков. „Важното е, че нещата на Ицо се събраха на едно място. Доста закъсня, за да отвори такава зала“, каза Порточанов.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"Грозно, много грозно. Ако това са фенове, значи ние сме приключили като държава. Ние все започваме нова ера и все не я започваме. Доволен съм, че момчетата играха добре. Ще видим сега със Сърбия", каза бившият член на Изпълкома относно протеста.

"Не виждам защо. Държавата започва да се меси там, където не й е работата. Държавата трябва да помага, а не да разследва. Виждам такава намеса от нейна страна. С действията, които предприемат, какво е това?", коментира легендарният футболен ръководител.

"Потресаващи са кадрите, това са едни дрогирани наркомани. Как с паветата, с факли ще бият полицаи? Коя нормална държава допуска да се бият полицаи? Не слагам всички под общ знаменател, само тези, които участваха в тази вандалщина. Тези, които правеха щуротиите, не бяха фенове", допълни Христо Порточанов.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!