ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Христо Порточанов коментира декларацията, която Борислав Михайлов вчера разпространи по повод решението на Върховния касационен съд, който обяви БФС и Изпълкомът за нелегитимни. Бургаският бизнесмен остана шокиран от текста, под който стои подписът на Борислав Михайлов.

"Искам да дам един съвет. Нека Борислав Михайлов и цялата общественост да се запознаят с решението на Апелативния съд София. То е публично достояние, всеки може да го види. В това решение точно и ясно е казано къде е сгафил боби с провеждането на Конгреса през януари 2009 година. Борислав Михайлов стига да заблуждава обществеността, че е чист. Напротив, той е виновен. Настоящи членове на комисиите на БФС не спират да звънят на моите юристи с въпроса: "Ами сега какво правим?" Да са мислели по-рано какво правят", изригна Порточанов пред агенция БЛИЦ.

"Настоявам за незабавно свикване на редовно избрания Изпълком и потвърден от НКС през октомври 2005 година. По устав Изпълкомът на БФС може да заседава веднъж всеки месец, а през юли все още не е имало заседание. Разберете, не може да започне първенството с тези комисии, най-малкото трябва да ги прегласуваме. Въобще не ме интересува как ще се съберат останалите колеги до края на седмицата, но така шампионатът не може да стартира. Дори има спор дали Боби Михайлов може да присъства на заседанието на Изпълкома, тъй като мандатът му е изтекъл през октомври 2009 година", добавя бизнесменът.

"От вчера сме започнали консултации за провеждане на Конгреса, които продължават и днес. Борислав Михайлов е правно некомпетентен, но явно такива са юристите, които са му написали това нещо, което е пълен пасквил. С тази декларация Боби вика крадецът вика дръжте крадеца", завърши Порточанов./БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ СКАНДАЛНО ИНТЕРВЮ НА ХРИСТО ПОРТОЧАНОВ ПРЕД ВЕСТНИК "ШОУ" ЗА БФС И БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ