Португалия живо се интересува от младия футболист на ЦСКА Тони Силва. Роденият на 15 септември 1993 година играч има три официални мача и два гола с червения екип. Силва влезе като резерва срещу Черноморец в Бургас и срещу Славия на “Армията” и се разписа – в първия двубой за 0:1, а във втория за 3:0. Във вечното дерби с "Левски" пък именно той изработи дузпата, която Гъргоров отбеляза и с която ЦСКА победи с 1:0.
 
Силните изяви на Тони веднага привлякоха вниманието на португалците. Един от помощник-треньорите в младежкия национален тим на страната ще пристигне в България, за да наблюдава на живо Силва, научи БЛИЦ.
 
Ако не сега в плейофната фаза срещу “Левски”, то в следващите мачове емисарят ще е на трибуните. Което означава, че съвсем скоро Тони може да облече екипа на младежкия национален отбор на Португалия. Младокът, който е роден в Гвинея-Бисау, но притежава португалски паспорт, вече е играл за някои от националните формации от родината на Кристиано Роналдо. Силва има 5 срещи за юношите на Португалия до 15 години и 2 двубоя за 18-годишните.