ЦСКА приема Берое днес от 17:30 часа на стадион "Българска армия" в интересен мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Преди седмица "червените" загубиха сензационно от новака Царско село (1:2), след което успяха да елиминират Ботев (Враца) с 2:1 и да се класират на полуфинал за Купата на България. 

Днес съставът на Милош Крушчич приема Берое, който е с пълен актив от 9 точки през пролетта и като цяло е в серия от 4 поредни шампионанти победи. Димитър Димитров-Херо винаги е пределно амбициран, когато гостува на "Българска армия", но домакините не могат да си позволят още една грешна стъпка в първенството.

През есента Берое победи "червените" с 2:1 и това доведе до оставката на Люпко Петрович. Неговият наследник Милош Крушчич стабилизира отбора, но неубедителните изяви в последните седмици настроиха голяма част от привържениците срещу него. Успехът срещу Ботев (Враца) за Купата на България дойде изключително трудно и не успокои остановката. И днес се очаква да има по-слабо посещение на феновете, които са разочаровани. 
 
Вероятни състави:


ЦСКА: Густаво Бусато, Иван Турицов, Валентин Антов, Пламен Гълъбов, Брадли Мазику, Кристиян Малинов, Върнан Анита, Евандро, Стефано Белтраме, Енрике Рафаел, Ахмед Ахмедов
Треньор: Милош Крушчич
 

PFC Beroe Stara Zagora
БЕРОЕ: Душан Перниш, Георги Ангелов, Теди Мезаг, Ахмед Тоуба, Стив Фуртадо, Яя Меледже, Крум Стоянов, Гаюс Макоута, Ибрахима Конте, Алиун Фал, Мартин Камбуров
Треньор: Димитър Димитров​

 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020