Сагата около домакинството на ЦСКА срещу Видима-Раковски приключи. Двубоят от 18-ия кръг на “А” група в неделя (13 март) ще се играе на стадиона в Каварна от 18:00 часа. Това потвърди и официалният сайт на футболната ни централа.

Вицепрезидентът на Видима-Раковски Веселин Данев потвърди новината пред БЛИЦ: “Да, всичко е уточнено. Разбрахме се с ЦСКА, няма никакви проблеми да играем в Каварна. Ние искаме двубоят все пак да се проведе, а не да спъваме нещата. Ще опитаме терена в Каварна, тъй като след това имаме мач и срещу Калиакра. Имаше и други варианти за мача с ЦСКА, но вече всичко е минало.”

Ето съобщението в сайта на БФС
“По взаимна договореност на двата клуба и дадено съгласие от Калиакра (Каварна) срещата за първенство на “А" ФГ от XVIII кръг между ЦСКА и Видима-Раковски (Севлиево) ще се играе по програма на 13.03 (неделя) 2011 година от 18.00 часа на стадиона „Каварна" в град Каварна поради наложено наказание „лишаване от домакинство" на отбора на ЦСКА”.

ЦСКА е наказан с лишаване от домакинство за един мач след изцепките на феновете на дербито с “Левски” в първия пролетен кръг. “Червените” предложиха двубоя с Видима да се състои на Националния стадион “Васил Левски”, но от БФС отказаха и дадоха срок на ЦСКА да посочи друг стадион. Имаше вариант двубоят да се състои в Ловеч, но от Борисовата градина отказаха и се насочиха към Каварна./БЛИЦ