Стоян Орманджиев става на 39 години днес. Потомъкът на армейската фамилия посреща рождения си ден като изпълнителен директор на ЦСКА. И нищо чудно с оглед събитията в клуба той да получи още по-големи правомощия. Стоян придоби немалък опит като служител в мениджърската агенция на Лъчезар Танев,  познава в детайли футбола и на теория, и на практика, защото е играл футбол - юноша на ЦСКА е, има мачове и за представителния отбор.

Владее езици и има контакти по всички краища на Европа. А и не само там.  Козове, които ще му помогнат в тежкия занаят – защото да работиш на висок пост в ЦСКА не е само удоволствие, а и отговорност.  Огромна отговорност.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Ормата, както го наричат, е щастливо женен с две дъщери. Завършва висшето си образование в СУ "Климент Охридски" специалност "Португалска филология", преди това учи успешно и в Седма гимназия в София с френски език.  Говори свободно португалски, френски, английски, испански, както и малко италиански език.

Той е внук на легендарния треньор на ЦСКА Стоян Орманджиев, а сами се сещате, че носи неговото име. И е син на друга голяма фигура в българския футбол – Стефан Орманджиев. Човек, влязъл в историята не само като съдия, но и като важен ръководител в Борисовата градина. Стъпки, по които е тръгнало неговото момче - на любимата "Армия". 

Големите крачки обаче тепърва предстоят, тъй като пред Стоян изникна огромният шанс да продължи по подобаващ начин присъствието на рода Орманджиеви в ЦСКА.

БЛИЦ честити рождения ден на Стоян Орманджиев и му пожелава здраве и светлина в дома му и много победи в живота!