От RING.BG потвърдиха новината на БЛИЦ, че двубоите от груповата фаза на Лига Европа на ЦСКА и Левски няма да бъдат предавани по цифровия канал ТВ+, излъчван за абонатите на "Булсатком".

"Във връзка с множеството спекулации в медийното пространство, искаме да уточним, че PRO.BG ще излъчи първия мач на ЦСКА от групите на Лига Европа. "Армейците" гостуват на Бешикташ на старта на участието си в турнира, като двубоят със сигурност ще има национален ефир. Срещата в Турция е с начален час 22:05, а коментарното студио по PRO.BG започва половин час по-рано", информираха от RING.BG.

"Освен срещата на стадион "Инюню" в Истанбул, други два мача от първия кръг на Лига Европа пък ще бъдат излъчени пряко по RING.BG. Българските любители на футбола ще могат да наблюдават Ред Бул Залцбург - Манчестър Сити и Ливърпул - Стяуа", съобщават още от RING.BG.

Така на 16 септември БНТ 1 ще предава домакинството на Левски на белгийския Гент. Националната телевизия има първи избор и по всяка вероятност ще предава домакинствата на двата ни гранда, а по PRO.BG ще вървят гостуванията им в Лига Европа. /БЛИЦ