Любимецът на феновете на "Ботев" (Пловдив) Костадин Видолов е казал "да" на старши треньора Петър Пенчев за това да работи в щаба му. Двамата са разговаряли във вторник и са си стиснали ръцете. Договорът ще бъде подписан обаче едва след Нова година, тъй като Видолов ще отсъства от България. Знае се, че изпълнителният директор на пловдивчани Тервел Златев и Видолов са в конфликт, но е вероятно ръководителят да омекне, тъй като дуото специалисти са първи избор и на феновете. Не е изключено Златев да поиска извинение от бившия национал и да изяснят ситуацията от лятото.

Тогава Златев привлече три попълнения зад гърба на Видолов и това принуди гласеният за треньор специалист да откаже. Последва назначението на Велислав Вуцов, който води отбора до злощастно загубения с 1:2 от Локомотив (Пловдив) реванш от 1/8-финалите за Купата на България.

"Разговарях с Петър Пенчев. Аз никога не мога да откажа на Ботев. Казах му "да", но нали знаете, че има и ръководство. 12 дни ще съм извън страната и ако има нещо, то ще се уреди след Нова година", коментира пред "Меридиан Мач" Костадин Видолов. В щаба на Петър Пенчев освен Магьосника от Войсил ще влязат и досегашните му помощници Николай Киров и Светослав Гърков.