ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Самоотлъчката на Алекс Пакурар от ЦСКА, за която първи БЛИЦ ви информира, не е най-лошата новина за “червените”. Още на 17 ноември нашата агенция информира, че румънецът ще даде клуба на ФИФА заради сумата от 100 000 евро. Днес това бе потвърдено от човека, довел Пакурар на “Армията” – Флорентин Петре.


“Алекс има да взима някъде около 100 000 евро. Той не е получавал пари от август, когато дойде”, разкри бившият футболист на “червените” пред “Меридиан Мач”.


“Чухме се в неделя. Каза ми, че е наел адвокат и ще си търси правата докрай. Има документ, че не е взимал заплата и ще го приложи”, допълни Петре.


В същото време от ЦСКА заявиха, че ще уволнят дисциплинарно футболиста.


“Пакурар не е уведомил никого за своето решение. Още в петък сме стартирали процедура по дисциплинарното му уволнение.Причините за решението ни са безотговорното му отношение към спортно-техническия процес, към ръководителите на клуба и към треньорското ръководство. Никой от ЦСКА не е бил уведомен за намеренията му. С Пакурар беше говорено и той знаеше, че ще му платим. Ако може нека разтрогне, но ние ще го уволним дисциплинарно преди това. Не може професионален футболист да се държи така. Недопустимо е”, заяви изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков пред “Тема Спорт”.