ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Полският журналист Томаш Влодарчик от сайта meczyki.pl потвърди бомбата на БЛИЦ от 15 декември, че националният защитник Симеон Петров от ЦСКА 1948 е във Вроцлав, за да оформи трансфера си в местния Шльонск.

Изданието допълва, че 23-годишният бранител вече е преминал успешно медицинските прегледи и в момента уточнява последните детайли по трансфера. Трябва да се отбележи, че полският журналист е объркал ЦСКА 1948 и ЦСКА, пишейки Петров за футболист на тима от "Армията".

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Симеон Петров играе за ЦСКА 1948 от лятото на 2020 г. От началото на настоящия сезон е взел участие в 15 мача във всички турнири, в които има една асистенция.

През лятото той дебютира за националния отбор при равенството 1:1 срещу Сърбия в европейска квалификация. След това през октомври игра и при загубите от Литва 0:2 (квалификация за Евро 2024) и от Албания с 0:1 (контрола).

Припомняме, че Шльонск (Вроцлав) в момента е лидер в полската Екстракласа. Много силно от началото на сезона за тима се изявява българският национал Алекс Петков, който е неизменен титуляр.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!