Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов е най-добрият футболист в "А" група за сезон 2013/14. Той е избран за "Футболист на футболистите" в допитването до капитаните и треньорите на родните професионални клубове, което БЛИЦ разкри по-рано днес.

За пръв път в историята на анкетата, организирана от Асоциацията на професионалните футболисти в България, вратар стига до най-високото отличие. Подгласници на Стоянов са Светослав Дяков (Лудогорец) и Емил Гъргоров (ЦСКА). За най-добър треньор очаквано удостоиха наставникът на шампионите Стойчо Стоев, който достигна със своя отбор и до 1/8-финал в турнира Лига Европа. Зад него се наредиха Стойчо Младенов (ЦСКА) и Георги Иванов (Черно море).

Както вече стана ясно, за най-добър млад футболист беше избран Ивайло Чочев (ЦСКА), а за цялостен принос е удостоен вече бившият му съотборник Мартин Петров, който се раздели с "армейците".

За най-проспериращ футболист за сезон 2013/14 бе избран Симеон Славчев, който днес осъществи трансфер от Литекс в португалския гранд Спортинг (Лисабон) и поради тази причина не можа да присъства на церемонията.