Левски е на път да измъкне от ЦСКА изпадналия в немилост защитник Кирил Котев, чийто договор изтича през лятото, пише "Тема Спорт" и по този начин потвърждава новината на БЛИЦ. Интересното в случая е, че за привличането на бранителя настоявал лично Тодор Батков, след като видял, че нещата с Иво Иванов няма да станат. Босът на "сините" искал и да удари ЦСКА. Не друго, а именно трансферната сума от 200 хиляди лева спря новоизлюпения национал от Стара Загора да акостира на "Герена".
Спортният директор Георги Иванов няма нищо против привличането на Котев, още повече, че ако подпише с Левски, ще е без трансферна сума.
Малко вероятно е до сделка да се стигне още сега, тъй като договорът на защитника изтича през лятото. Котев обаче е свободен да води преговори с други отбори и "сините" вече подготвят привличането му. От Левски обмислят да му предложат определена сума пари на ръка плюс заплата от 8000 евро - толкова, колкото бранителят прибира в момента на "Армията".
Друга е версията за бъдещето на Котев на "7 дни спорт". Изданието твърди, че до броени дни футболистът ще подпише с изпадналия от елита на Русия Кубан (Краснодар). 
Нападател №1 на България Мартин Камбуров сензационно се появи в хотела на ЦСКА "Ривиера бийч" в курортен комплекс Златни пясъци. Свидетели, близки до "7 дни спорт", се кълнат, че голмайсторът на "А" група е бил забелязан как в 2.40 ч. след полунощ влиза в 5-звездното бижу заедно с новия треньор на вратарите в ЦСКА Петко Петков. Пецата е пътувал към лагера с новия преводач на отбора от румънски език Милен Радуканов, който остава завинаги в историята с гола на живота си за 3:2 над Ювентус през есента на 1994 г.
От екипа на ЦСКА в Албена обаче категорично отрекоха Камбуров да е идвал при тях посред нощ, а шефовете съобщиха, че не готвят негов трансфер. Преди се говореше,че ЦСКА има интерес да вземе нападателя, но в момента треньорът Йоан Андоне разполага с достатъчно играчи в атака.
"7 дни спорт" буквално гръмна нападателя, след като го хвана на тясно с въпроса какво е правил в тази късна доба в хотела на ЦСКА. Стъписан, Мартин първо мълча като партизанин, а след това, за да избегне неудобната истина, затвори телефона.