ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК! 

Окръжна прокуратура - Благоевград е привлякла в качеството на обвиняем Марио Метушев (39-годишен) за убийство, извършено от него по особено мъчителен начин за убития и с особена жестокост - престъпление по чл. 116, от НК, за причиняване на смърт по особено мъчителен за жертвата начин.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+) 

Нa 15.06.2018 г. в гр. Гоце Делчев, на ул. „Кмет Никола Атанасов“, обвиняемият Метушев умишлено умъртвил Красимир Колджиев с прякор Дзъмбо (42 г.). След инцидента той бил транспортиран в лечебно заведение за оказване на медицинска помощ, от което е бил изписан днес. 

Както вече стана ясно, навръх празника Рамазан Байрам Метушев уби Колджиев в дома му, след което направи опит да се самоубие със същия нож, с който кълцал приятеля си. Раните му обаче не бяха смъртоносни и той оцеля след операции в болницата в Гоце Делчев.

В хода на образуваното досъдебно производство са били разпитани свидетели и събрани писмени доказателства.

С постановление на наблюдаващия прокурор понастоящем обвиняемият е задържан за срок до 72 часа. Предстои внасянето в съда на искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

За този вид престъпление законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна. Разследването по случая продължава.