ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов ще бъде изправен пред познатия проблем с избор на играчи с паспорти извън Европейския съюз за предстоящия в събота мач срещу ЦСКА.

„Сините“ са задвижили издаването на български документи за Цунами и Уелтън и се очакваше всичко да бъде готово преди вечното дерби. Сега обаче на „Герена“ са на тръни, тъй като на този етап бг паспортите за двамата бразилци са мираж. Забавянето се дължи на отсъствие на решение от комисията, която трябва да одобри кандидатурите за българско гражданство.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Както е известно, Левски има шестима футболисти в състава си, които не са граждани на ЕС. Това са Хосе Кордоба, Цунами, Уелтън, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан. Този факт принуждава треньора Костов да избира кой измежду тях да остава извън групата, тъй като според правилника в листата за мач може да попаднат максимум петима такива играчи.

В повечето случаи от началото на сезона 60-годишният специалист оставяше Дарлан извън окончателната група. Понякога подобна роля се падаше на Рикардиньо. Причината за това е, че Кордоба, Уелтън и Цунами са незаменими титуляри. Същото в голяма степен важи и за Роналдо.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!