Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е бесен заради трансфера на колумбиеца Себастиан Ернандес. 26-годищният футболист бе привлечен в разградския тим срещу 400 000 долара през зимната пауза, но засега е изиграл само няколко минути. Ернандес влезе като резерва при победата над Черно море с 2:0.
 
Домусчиев се ядосал, след като разбрал, че колумбиецът не е заслужил парите си. На всичко отгоре Себастиан трудно се адаптирал в новата обстановка, тонусът му за игра съвсем спаднал. Южноамериканецът даже намекнал, че иска да си ходи след края на полусезона, тъй като имал огромни проблеми с аклиматизацията.
 
“Пръснах пари на вятъра. Така повече няма да я караме”, говорел на висок тон шефът на шампионите.
 
“Домусчиев е меко казано бесен. Той е ядосан най-вече на скаута, който беше един месец в Южна Америка за футболисти и на място хареса колумбиеца. Първоначално Ернандес бе обявен едва ли не за новия Меси. Но се оказа, че нещата изобщо не стоят така. Босът имаше много сериозен разговор по темата и с треньора Ивайло Петев, който също е гледал мачове на Ернандес, макар и на запис. Честно казано, набутването ни не е малко. Сега най-важното е момчето да се вземе в ръце и да заиграе. Трудно ще му бъде, но няма как. Дано успее да се адаптира за най-важните мачове, които предстоят”, коментира пред БЛИЦ източник от Лудогорец.