Гаврата на агитката на ЦСКА със съблечения гол фен разбуни духовете в интернет пространството. Кошмарът за привърженика, който остана чисто гол, се случи по време на мача “Ботев” (Пловдив) – ЦСКА 2:1 в града под тепетата. Деянието бе на една от най-големите “червени” фракции “Торсида Пловдив”. Според информациите внедреният привърженик е от “Левски”, а целта му е била да снима кой от агитката на ЦСКА прибира знамената, за да може да предаде информацията на “сините” фенове.

По-късно в социалната мрежа “Фейсбук” се появи снимка на телефонен екран и съобщение с получател Гугутката (председател на фенклуба на “Левски”). Текстът е “Прасетата ме надушиха, пратете помощ!” Снимката набързо обиколи интернет пространството и фенските форуми, но малко по-късно от “Торсида Пловдив” уточниха, че това е шега. От фракцията обаче допълват с нецензурни определения, че съблеченият е фен на “Левски”, а целта му е била да шпионира хората със знамената.

Грозни закани и размяна на обидни реплики наводниха фенстраниците на фенове на ЦСКА и “Левски”. “Червените” привърженици поздравяват колегите си от “Торсида Пловдив” за свършеното.

Дано този акт не доведе до много по-грозни сцени на задаващото се дерби на 19 декември. Съперничеството има граници, надяваме се феновете да не прекрачат допустимото.

2_3.jpg