Капитанът на ЦСКА Тодор Янчев по всяка вероятност ще бъде резерва в предстоящия в събота мач с "Ботев" (Враца). Роденият в Казанлък футболист бе сред имената в т.нар. черен списък на Стойчо Младенов след отпадането от Мура във втория квалификационен кръг на Лига Европа. По първоначален план той трябваше да стане помощник-треньор, но забраната за картотекиране на 11 от новите попълнения наложи Янчев да продължи да играе. Сега тази пречка е отстранена и почти сигурно сърцатият полузащитник ще отстъпи мястото си в средата на терена на друг футболист, пише "Тема спорт".

36-годишният Янчев обаче продължава да тренира и в никакъв случай няма да бъде пенсиониран поне до края на полусезона. Планът на Стойчо Младенов е да го използва като резерва в мачовете. При контузия или наказание на някои от дефанзивните халфове бившият играч на Нефтохимик отново ще играе като титуляр. В негово отсъствие за капитан пък ще се избира между Мишел Платини и Апостол Попов. В по-голямата част от контролите лентата бе в бразилеца, но в последния спаринг с Локо (Пд) (1:2) тя бе дадена на централния защитник.

Младенов почти сигурно ще свали лентата от ръката на досегашния втори капитан Иван Бандаловски, тъй като му няма доверие.