Русокосото изкушение Християна Гутева получи наряд за мача между Оборище (Панагюрище) и „Левски” (София) от Зоналното юношеско първенство. Двубоят е в петък от 14:00 часа на стадион „Орчо войвода”. Засади ще маркират колежките й Благовеста Станчева и бившата футболна националка Антоанета Панчева, информира nostop.bg. Изявите на столичното дамско трио ще оценява преминалия през елита ексрефер Асен Николов от Пазарджик.

Християна Гутева, която имаше дългогодишна връзка с колегата си Таско Тасков, ще ръководи втори мач на юношите на Оборище през този сезон. Бившата лекоатлетка бе главен съдия по-рано в шампионата и при гостуването на панагюрци в пернишкото село Мещица на домакините от Миньор. „Жълто-черните” спечелиха с 5:0.

Гутева ще ръководи и втори мач с панагюрско участие този уикенд. Габровката, която е добре позната и в ролята си на коментатор в БНТ, ще следи за правилата и на срещата от елитната ни дивизия при жените, в която съперници ще бъдат отборите на ЛП Суперспорт (София) и Оборище. Странични арбитри ще бъдат Петър Митрев и Станка Иванова.