На 25 април 2014 г., на игрища „Каменица Арена”, с много настроение и музика, се проведе детски спортен празник, организиран от оглавяваната от Милен Георгиев Футболна Академия „Бургас спорт”. В мероприятието взеха участие малчуганите от ОДЗ 2 „Звездица Зорница”, ЦДГ 9 „Пламъче” и ЦДГ 2 „Х. К. Андерсен”. 

Малките футболисти от трите градини бяха разделени в отбори, които изиграха няколко мача помежду си, с помощта на своите треньори от ФА „Бургас спорт” и под погледите на ентусиазирани родители и гости. След финала на срещите всички деца получиха грамоти за завършен първи етап от своето обучение във футболната академия. Имаше и вкусна почерпка за палавниците.

"Футболна Академия „Бургас спорт” с удоволствие работи за развитието на физическите качества, усъвършенстване на техническите умения и изграждане на здравословен двигателен режим у подрастващите. Ще продължаваме да го правим и занапред, като се надяваме възпитаниците ни да стават все повече и да донесем още позитивни емоции у децата и техните родители!", заявиха от Академията на футболния мениджър и легенда на бургаския футбол Милен Георгиев.