Гардове на Коко Динев и синът на шефа на общинска служба "Земеделие и гори" в Петрич Тони Изгоренков-Иван се сбиха жестоко пред дискотеката на бившия благодетел на Вихрен (Сандански) и Локомотив (Пловдив) навръх Коледа. Скандалът се разиграл пред очите на свидетели и клиенти на хитовото заведение на Кулата.

Инцидентът станал на 25-и вечерта, съобщава "Струма". Изгоренков изревнувал приятелката си от футболиста на ЦСКА Александър Якимов, който седял в заведението срещу нея. Налетял му на бой, което наложило намесата на охраната. Именно гардовете на Коко Динев спасили Якимов, който "армейците" преотстъпиха на "Ботев" (Враца).

Охраната на Коко Динев изхвърлили Изгоренков, който събрал мощна група приятели и се върнал отново. Тогава станал и сблъсъкът с гардовете.

Случаят се разследва от полицията. Изгоренков не за първи път попада в полицейските хроники. 27-годишният Иван, вече попадна в полицейски капан и бе задържан заради участието му в разкрита от ченгетата схема за контрабанда на цигари. Около 19:30 часа завчера полицейски служители от Петрич откриват изоставен товарен автомобил “ЗИЛ” без регистрационни табели в гориста местност над гранична застава “Папреница”. Автомобилът беше натоварен с 215 мастербокса цигари без бандерол от марката “Ракел блу слимс”.