Девня записа категоричен успех с 5:0 като гост на Велики Преслав в мач от Североизточната "В" група. Изминалият кръг в шампионата ще остане в историята със случилото се на стадиона във Велики Преслав - футболистите от местния Преслав пребиха съдията на двубоя. Интересното е, че клетият рефер Ивелин Занев изяде пердаха още в 1-ата минута на срещата.

"При нарушение в центъра на терена, отсъдено от главния съдия в полза на гостите, футболистите на домакините се нахвърлиха върху него с ритници и плюнки, несъгласни с решението му. Човекът в черно вдигна червен картон на най-дейния в разправата срещу него. Веднага след показването на картона съотборниците на изгонения отново започнаха да го бият, налагайки го с юмруци. Съдията отнесе удари в корема и в гърба", каза за "Варна Утре" наставникът на гостите Николай Кателиев.

"Във Преслав не се играе футбол. Ритат без топка и удрят шамари на футболистите, за да ги сплашат. Въпреки това, успяхме да ги бием и най-важното е, че си тръгнахме живи от това гостуване", каза още Кателиев.