Пребитата красавица Катрин Вачева разказа накратко за случая с нападателя на ЦСКА Орлин Орлинов. Футболистът я пребил до обезобразяване, след което бил задържан в столичното Шесто РУ.

"Спрях пред тях, но той не ме пусна да си тръгна. Удари ме и ми счупи носа. Крещеше ми "Коя си ти, къде ще ходиш?". Повали ме на земята, удряше ме в корема, в гърба. Станах цялата в кръв. Тегли ме 2 метра по корем до входа му. "Не пищи", ме предупреди, защото щяло да стане по-лошо. Всичко стана в кръв, целия му паркет. Първоначално каза, че трябва да ям много бой, защото съм хубава, а хубавите жени трябва да се бият”, допълни Вачева.

“В един момент със сетни сили се изправих, хвана ме за брадичката и ми каза, че трябва да го слушам и да правя каквото ми каже. Извади ми една фланелка на ЦСКА и ме накара да я облека. Отиде в другата стая, започна да рови там, където са вилиците и лъжиците. Помислих, че ще вземе нож, че ще ме убие. Той обаче ми донесе два аналгина. След това ме прегърна, каза, че ще ми мине, че съм била много специална за него. Имаше много кръв, навсякъде. Казах му, че искам да отида на лекар”, продължи историята си Катрин Вачева, която е с редица наранявания по тялото.

"Видях, че ключът е под лаптопа му, а телефонът ми е в обувките. Взех ги. По стълбището всичко беше в кръв. Стигнах до колата, беше отключена, както ме беше измъкнал от нея и тръгнах. След това започна да ми пише съобщения. Каза ми: “Да, луд съм, но нищо не можеш да направиш". Разказвам всичко това, защото може и други момичета да му се вържат, да излезят с него, а после да ги заведе и да ги обезобрази”, продължи бившата миска.

Шефка в столичната полиция допълни, че Орлин Орлинов дори ограничил придвижването на Катрин Вачева за 8-10 часа, което било равносилно на “отвличане”./БЛИЦ