Eurosport 2 ще предава на живо най-интересните мачове от "Алкудия Къп" - неофициалното световно минипървенство, което започва в испанския град Валенсия на 11 август. На турнира, който самите организатори от C.O.T.I.F. определят като най-силния в 30-годишната история на надпреварата, ще участва и юношеският национален отбор на България до 19 години. На този етап е сигурно, че два от мачовете на родените след 1 януари 1995 година "лъвове" ще бъдат предавани пряко. Става дума за сблъсъка с Аржентина на 16 август и за дуела с Япония два дни по-късно.

На територията на България мачът с Аржентина ще бъде достъпен за всички кабелни оператори, но няма да има коментар на български език, тъй като съвпада с кръг от немската Бундеслига. Срещата с Япония обаче ще бъде предавана във всички кабелни и сателитни мрежи на наша територия, като ще бъде и с коментар на български.

При положение, че селекцията на Александър Димитров премине груповата фаза, то е сигурно, че и полуфиналът на "трикольорите" ще бъде на живо в ефира на Eurosport2 на 19 август.