Димитър Димитров е бил предложен на Тодор Батков за заместник на Ратко Достанич, информира "Меридиан Мач". Още преди загубата от Черноморец с 0:1 адвокатът е бил офертиран по телефона с варианта Херо да смени сърбина.

След резила в Ловеч босът отново е получил предложение да уволни Достанич и да сложи на негово място бившия треньор на Амкар. Според запознати, машинациите идват от Наско Сираков. Той не поддържа контакти с Батков след проваленото му завръщане на "Герена", но чрез свои хора е опитал да прокара Херо да стане треньор на Левски.

В момента обаче адвокатът няма никакво намерение да сменя Ратко дори след четирите поредни загуби. Батков прехвърли цялата спортно-техническа власт в клуба на Георги Иванов. След всяка издънка на "сините" Гонзо неизменно поема вината върху себе си и по този начин служи за щит на собственика от гнева на феновете. В същото време, Иванов държи твърдо на Достанич и няма никакво намерение да го сменя.

Любопитното е, че Ратко дойде на "Герена" не без помощта именно на Наско Сираков. Малко след като сърбинът пое Левски, Тодор Батков си призна, че Наско го е препоръчал като заместник на Емил Велев. /БЛИЦ