Шестима колумбийски футболисти са били предложени през миналата седмица на главния мениджър на Черноморец Красимир Балъков, пише в. “Меридиан Мач”. Германска мениджърска агенция с отлични позиции на южноамериканския футболен пазар е направила офертата за играчите.
 
Става въпрос за трима офанзивни халфове, един краен защитник и двама нападатели. Футболистите са на възраст между 19 и 22 години. Интересното е, че мениджърската агенция е предложила в пакет шестимата играчи, за които иска 500 000 евро. Играчите са собственост на самата агенция и няма да се наложи да се плаща никаква сума на клубовете, в които играят. Балъков ще се събере с спортно-техническия си щаб след 10-ина дни и тогава ще се реши окончателно кои от предложените му играчи ще предпочете.
 
От бургазлии признали, че до момента 18 мениджъри са промотирали над 100 свои клиенти. Мениджърът на Черноморец обаче е категоричен, че през това лято няма да купува играчи на килограм, а ще взема само футболисти, които могат да му свършат работа, за да вдигне класата на тима. На този етап сигурни нови попълнения са Георги Андонов от Берое, Тодор Паланков от Пирин и Пламен Крумов от Миньор. Балъков все още се надява да се стигне до споразумение с Локо (Пловдив) за бразилския техничар Даксон да Силва./БЛИЦ