ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Бившият футболист на Славия и Локомотив (София) Джери Перейра за пореден път помага със селекцията на Левски. Бразилецът е приготвил списък с играчи за „сините“. Сред тях прави впечатление Давид Бабунски.

29-годишният халф в момента е собственост на унгарския Мезьокьовешд. Фамилията Бабунски е позната в българския футбол. Братът на Давид – Дориан, игра за Ботев (Враца) през сезон 2021/22. Баща им - Бобан, носи екипа на ЦСКА през периода 1992-94 г. Давид Бабунски има испански паспорт и няма да заема място за чужденец извън Европейския съюз.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

„Преди дни се върнах от Бразилия. Имам доста футболисти за предлагане на българския пазар. Работя с всички отбори, не само с Лудогорец, Левски и ЦСКА. Започваме да говорим с клубовете, но още е рано за трансфери. Нещата ще стават през декември. Доста бразилци може да се окажат в българските отбори. Освен това имам и играчи от Тайланд, Индонезия, Северна Македония, Китай, Казахстан и Аржентина, които са на пазара. Имам и бижу в селекцията си. Това е северномакедонецът Давид Бабунски. Много класен футболист. Халф, който е бивш младежки национал на родината си. Вече е и опитен. Сега е на 29 години“, коментира Перейра пред bgderby.com.

Джери Перейра, който у нас е носил екипите още на Шумен и Беласица, има основна заслуга за пристигането на бразилските играчи в Левски. Той спомогна за привличането на Велтон, Цунами, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!