Президентът на Динамо (Букурещ) Йонуц Негоица е натоварил Джовани Бекали със задачата да продаде трима играчи, които вече са предложени на Лудогорец, пише gsp.ro. Според информацията, Драгош Сърбу, който работи за румънския футболен агент, движи трансферите на Даниел Попа, Роберт Молдовяну и Денис Чиоботариу.

Популярният сайт transfermarkt.de е поставил на Денис Чиоботариу цена от 500 000 евро. Роберт Молдовяну е оценен на 300 000 евро, а Даниел Попа струва 100 000. Попа е бивш младежки национал, а другите двама в момента са част от представителния тим на Румъния до 21 години.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Тримата футболисти имат договори с мениджърската агенция на Бекали. 24-годишният Попа и 20-годишният Молдовяну са нападатели, а 21-годишния Чиоботариу е защитник. На север от Дунав твърдят, че Лудогорец е проявил интерес, хора българския шампион вече следят изявите на триото на Динамо (Букурещ) и изявите им се анализират от разградчани. В момента за "орлите" играят трима румънски национали - Козмин Моци, Клаудиу Кешерю и Драгош Григоре.

Според информацията на румънското издание, алтернативен вариант може да се окаже Левски. Както е известно, на „Герена“ също са в близки отношения с Джовани Бекали, който дори доведе главния скаут на „сините“ Богдан Патрашку.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020