Нападателят на Катаня Джиавинто Пласмати е предложен на „армейците”, пишат част от вестниците днес. Той може да реши проблемите в атака. Треньорът Павел Дочев непрекъснато повтаря, че търси играч за атаката. Нещата около Килиан Шеридън от Селтик зациклиха. Той има срок до четвъртък да даде окончателен отговор.

Сайтът "Тутомеркато" разкри, че хората в ЦСКА са изпуснали голям шанс да вземат Джианвито Пласмати. Проблемът е в статута му. Агентите му твърдят, че договорът му с Катания е до 30 юни тази година, от клуба пък са категорични, че изтича след година. С делото вече се занимават адвокати.

"В момента Пласмати е като затворник. Скоро всичко ще стане ясно и той ще може да си търси отбор. Но заради тези проблеми изпуснахме няколко варианта. Единият беше софийският ЦСКА, а другият е в Гърция", заяви един от адвокатите на футболиста.

Ако все пак „армейците” ударят на камък, а Пласмати се окаже свободен или за него бъде поискана малка трансферна сума, нищо чудно да се озове на "Армията". Към момента обаче преговорите са замразени.?БЛИЦ