При сериозен зрителски интерес Черно море представи четирите си нови попълнения, които подсилиха тима тази зима. Това са Александър Александров, Георги Аврамов, Георги Божилов и Даниил Ратников.

Първият е десен защитник и бе привлечен от Берое. Александров е на 23 години, висок е 175 см. "Моряците" са платили трансферна сума на клуба от Стара Загора.

Георги Аврамов е десен полузащитник, на 27 години. По-голямата част от кариерата му преминава в Ботев (Пд), за последно игра за Спартак (Пд). Идва на "Тича" като свободен агент.

Георги Божилов е нападател на 23 години и идва от Черноморец (Бургас). Бившият юношески и младежки национал е висок 185 см и тежи 78 кг. Играл е още за Люлин, Септември (Сф), ЦСКА, Нафтекс и Локомотив (Пд). За нападателя е платена трансферна сума на "акулите".

Естонецът Даниил Ратников е халф, на 22 години. Играе еднакво добре като ляв и десен атакуващ полузащитник. Идва от Нарва Транс. Той е брат на Едуард Ратников, който преди време бе на проби в ЦСКА, а по-късно игра за Берое. За Даниил ръководството на Черно море е платил трансферна сума на естонския тим Нарва Транс. /БЛИЦ