В присъствието на футболистите от първия отбор на "Левски", спортно техническият щаб и ръководството на клуба сдружението „Сини сърца“ направи премиера на книгата „100 години Левски“.

В салона на представянето нямаше празни места, а самото издание се харчеше добре още предпремиерно. Феновете не дочакаха официалното представяне, за да се сдобият с една от 1914-те бройки на луксозното издание.

Някои от тях взимаха книги не само за себе си, но и за да подаряват на близки и познати. Единичната цена от 100 лева не спря желаещите да имат уникалното издание.

Изпълнителният директор Константин Баждеков взе 3 бройки, а две от книгите с номера 100 и 1914 и бяха разиграни на търг. За първата "син" фен плати 1000 лева, а втората беше продадена за 600 лева. В края на пищната церемония футболистите на "Левски" гръмнаха по едно шампанско, с което беше дадено начало на кампанията за построяването на музей на славата на "сините".

"Левски не е проект, а идея. Той е създаден от ученици, а създаденото от дете е нещо чисто и неопетнено", обявиха от сдружението "Сини сърца" при представянето на книгата. Копия от юбилейното издание получиха съпругата на легендата Георги Аспарухов, спортният клуб, футболният клуб и играчите на "сините".

Емоционално слово пред присъстващите произнесе един от идеолозите на сдружение „Сини сърца“ Илия Христов. Той наблегна на любовта на хората към "Левски" и това как клубът е оцелял при различните политически строеве.

Книгата под номер 9 е отредена за съпругата Георги Аспарухов-Гунди. Велика Маркова не присъства, но ще получи едната бройка.

Събитието бе уважено от много привърженици.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015