Трансферът на халфа Рене Михелич в “Левски” изненадващо зацикли. Словенецът се смяташе за сигурно ново попълнение на “сините”, дори премина успешно медицинските прегледи. След близо 2 часа разговори в офиса на “Левски” обаче полузащитникът излезе без подписан договор.

Причината за зациклилия трансфер е в клуба му Насионал (Мадейра). Ръководството на “сините” имаше договорка с португалците, а играчът беше пуснат в България. В последния момент шефовете на Насионал са променили условията си. Първоначалната уговорка е била Михелич да играе за "Левски" под наем до лятото, а в договора да има опция за откупуване.

Все още не е ясно какви точно са претенции на португалския клуб. Изпълнителният директор на “Левски” Иво Тонев отказа коментар по темата пред БЛИЦ: “Аз съм в Кипър. Няма какво да кажа, а и не искам да коментирам”.

Преговорите между “Левски” и Насионал за Рене Михелич ще продължат през следващите дни. Най-вероятно развръзката ще бъде благоприятна за "сините" и за играча. Халфът утре ще пътува за Кипър, за да се присъедини към отбора на Илиан Илиев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ